Onze klantenservice 

Heb je vragen, advies of hulp nodig? Wij vinden het belangrijk dat jij, als consument , goed en snel geholpen wordt. Onze medewerkers zijn je daarbij graag van dienst. Onze klantenservice zit voor je klaar om vragen te beantwoorden en je verder te helpen met vragen omtrent onze service of verhuur ben u al klant bij ons  Wil je snel geholpen worden? Houd dan je persoonsgevend  bij de hand. tel 085 0608950 / 06 511 86 902 

Onze service 

Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar het licht en geluid! Onze licht en geluid installaties zijn compleet en zeer makkelijk aan te sluiten. Wij zijn altijd bereikbaar en ondersteunen jou wanneer dat nodig is.

Tegen een kleine meerprijs brengen wij de apparatuur, bouwen het op en halen het op wanneer het jou uitkomt.

We zijn goed koop

Goedkoop een geluidsinstallatie huren? Dat kan! Wij leveren geluidsinstallaties tegen zeer concurrerende tarieven.

ook hebben Wij Geen uurtje-factuurtje mentaliteit, maar gewone verhuur prijzen  .daar word je toch Blij van!

Prijzen

De prijzen gelden voor een huurperiode van 1 dag. De genoemde huurtarieven zijn gebaseerd op ophalen en terugbezorgen in ons magazijn, op het afgesproken tijdstip.

Afhalen kan na goedkeuring van de offerte en acceptatie van de algemene voorwaarden en na ontvangst van betaling.


l

Licht en geluid

Wij verhuren licht en geluid apparatuur voor feesten & events tot 2000 personen. Kies uit een van onze complete installaties of stel zelf je licht en geluid  samen door contact met ons op te nemen.

Zie voor ons complete aanbod onze verhuurlijst.

Ons Advies

Heb jij geen idee wat voor licht en geluid het beste bij jouw feest, event of band past? Wij helpen jou graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail 

E-mails worden binnen 24 uur beantwoord om jou zo spoedig mogelijk te kunnen helpen!

Bezorgkosten.

In principe betaal je voor de verzending van je bestelling €29,95 (excl. btw) / €36,24 (incl. btw) bezorgkosten. in zwolle of Meppel 30 km rondom Hoe groot of hoe klein die bestelling ook is. Je kunt ervoor kiezen om je spullen te laten afleveren en ophalen door geluidssetHuren. 


Onze bezorger 

Als je niet aanwezig bent in het door jou aangegeven tijdslot dan proberen we dat achteraf alsnog met je op te lossen. Vaak belt onze chauffeur eerst even om er zeker van te zijn dat er iemand op de locatie aanwezig is om de spullen in ontvangst te nemen.

Betalen met iDeal.

Het is tenslotte de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Als je met iDeal betaalt, krijg je altijd nog een formele ‘reeds betaald’ factuur van de verhuurder. Die hoef je dus niet nogmaals te betalen. Da's makkelijk betalen. 

Een offerte aanvragen.

Dat werkt hetzelfde als het plaatsen van een bestelling behalve de betaling. Offertes zijn voor zowel huurder als verhuurder altijd vrijblijvend en we kunnen de beschikbaarheid van een offerte tot 24 uur garanderen. 


Klachten 

Je kunt gewoon mailen naar ons, je ontvangt dan een bevestiging dat wij jouw klacht hebben ontvangen. Wij zullen dan binnen 14 dagen na het ontvangen van je e-mail een inhoudelijke reactie geven.

De herroepingstermijn

"U heeft als consument (voor zakelijke klanten geldt geen herroepingsrecht) het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de overeenkomst bent aangegaan.

Download
Levering voorwaarden geluidssetshuren-jc
Adobe Acrobat document 2.6 MB

bij het Huren van een geluidsset wat u moet weten !

Dit is erg handig om te weten , omdat je vaak voor een set minder betaalt dan wanneer je de losse speakers en benodigdheden apart huurt. In een geluidsset die je kunt huren zit vaak een paar speakers en subspeakers, soms ook een versterker of mengpaneel, statieven en eventueel andere soorten luidsprekers zoals monitors voor de muzikanten. Het is natuurlijk fijn als je kunt genieten van mooi geluid.

 

Tips en weetjes voor het huren van een speakerset

Als je zo’n set van speakers gaat huren  kan het handig zijn om een aantal handige puntjes te hebben waarop je de geluidsinstallatie kunt vergelijken. Allereerst kun je natuurlijk kijken naar waaruit de verschillende geluidsets bestaan. Wat heb je nodig? Vaak is het een handige indicatie om te bekijken hoeveel gasten er zullen zijn op het feest, dan kun je daar de hoeveelheid, grootte en sterkte van de speakers die in de geluidsset zitten die je huren gaat. Let op frequentie, volume, subwoofers, en wat er allemaal in de geluidsset zit die we aanbieden. Heb je bijvoorbeeld statieven nodig voor je speakers? Als die niet in de speakerset zitten, kun je ze er los bij huren samen met eventuele andere benodigdheden zoals microfoons, monitoren of een extra box. Let op, in bijna alle gevallen zit in de geluidsets die te huur zijn ook de nodige bekabeling, inclusief een kabel waarmee je de speakerset kunt aansluiten op de afspeelbron zoals je laptop of een microfoon. Check goed of je beschikt over de juiste aansluiting of vraag hiernaar bij GeluidssetsHuren .