GeluidssetsHuren,Wij zijn marktleider in geluidsverhuur

Waarom huren bij GeluidssetsHuren. Wij zijn marktleider in geluidsverhuur en we willen huren zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen en voor elke budget, want waarom kopen als je ook kan huren? Bij ons huren particulieren en bedrijven veilig en betrouwbaar alle spullen die ze nodig hebben voor hun feest of

evenement. Zo heb je eenvoudig alles binnen handbereik om je feest onvergetelijk te maken.

 

 

  

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn .

De meeste klanten weten dat er een direct verband bestaat tussen kwaliteit en kosten. Hoe meer je bereid bent te betalen, des te groter de kans dat de dienst en apparatuur van goede kwaliteit zijn. Dit is een wetmatigheid welke ook wij niet kunnen doorbreken. Maar we kunnen wel iets doen aan de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dat is altijd onze uitdaging geweest en we hebben hierin ook succes geboekt. Dankzij onze (vrijwel unieke) aanpak weten we onze kosten (en daardoor onze tarieven) bijzonder laag te houden· Onze administratie wordt geheel binnen het bedrijf uitgevoerd. Bovendien delen we de administratie met nog een aantal bedrijfstakken.

 

· We hebben een extreem lage overhead qua kosten aan kantoor, opslag en wagenpark.

· We doen veel moeite om goedkoop in te kopen. Telkens vinden we de laagste internationale prijzen.

· We hebben niet geïnvesteerd in apparatuur waar nauwelijks vraag naar is. Wanneer een klant specialistische apparatuur    nodig heeft, huren we dat van een ander collega bedrijf. Zo voorkomen we dat er groot kapitaal op de plank ligt te             versloffen.